Két szintes önálló vendégházunk Zamárdiban a Fő utca 38 alatt található. A ház 10-15 személyes, tökéletesen alkalmas családok, nagyobb baráti társaságok számára. A ház szezonon kívül akár rendezvényekre is bérelhető ( legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap, stb.) A vendégházban 5 szoba található, ezek közül 2 db két ágyas 2 db négy ágyas és 1 db 3 ágyas . A ház előtt 4 kocsinak parkoló, 2 terasz és belső füves udvar tartozik (bográcsozás, grillezési lehetőség. A szállás max. 15 fő-ig foglalható. A ház minden szobája klimatizált (külön díjas) Vendégeink számára kábel TV és internet kapcsolat áll rendelkezésre. A ház pince szintjén egy külön bejáratú 4 személyes apartman található, mely közösségi térként kedvezményes áron a szálláshoz bérelhető. Amennyiben nem kívánnak élni a lehetőséggel, az apartman külön foglalható más vendég számára is.

OTP és MKB SZÉP kártyát elfogadunk.

A szálláshelyre szobakutya -egyeztetést követően- hozható.

A szállás csak egyben bérelhető, külön szobákat nem tudunk kiadni. Az érkezés 14 órától lehetséges, a távozás 10 óráig történik

NTAK reg. szám: MA 20014452

Közösségi tér, alsó apartman:

Árak 2024:

Fő szezon ( jún. 1.-szept.2.-ig): HAAROSAN !

Elő- utószezon: HAMAROSAN !

Fesztiválok, kiemelt időszakok: Kérje ajánlatunkat!

A szállásdíj függ a foglalni kívánt időszak hosszától, az időponttól, a foglalás módjától (közvetlen, foglalási oldal, stb.) valamint a létszámtól is, ezért a fenti árak csupán tájékoztató jellegűek. Konkrét árakért kérje ajánlatunkat!

 

Foglalás, ajánlatkérés
Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
-
Elérhető
02
-
Lefoglalva
02
-
Függő