Szálláshelyünk a Balaton fővárosától, Keszthelytől 5 km-re, Vonyarcvashegyen a Helikon utca 17-ben található. Nyugodt, kellemes a környezet, a főút zöreje már nem hallatszik föl hozzánk, a keszthelyi öbölre nyíló panoráma pazar. A környék egykori főúri kúriájából kialakított Festetics Helikon Taverna és Bock Bistro Balaton öt perc sétányira van az utcánkban.

Vendégeink a két szintes épület felső részén kialakított külön bejáratú apartmanokat vehetik igénybe. Mindkét apartmanunk (26 illetve 29 nm-esek) 2 szobás, fürdőszobás, 4 személy kényelmes elhelyezésére van bennük lehetőség.

Napsugár apartmanunk 16 nm-es teraszáról páratlan panorámában gyönyörködhetnek a nálunk megszálló vendégeink. (Az erkélyen kerti bútorok vannak s kitekerhető napellenzővel van felszerelve.)

Vadrózsa apartmanunk francia ablakából szintén megpillanthatjuk a felcsillanó balatoni vizet.

Mindkét apartmanunk szobáiban francia ágyak találhatók (160 x 200 cm), valamint mindkét apartmanban elhelyeztünk egy-egy televíziót. Akasztós szekrény, komód, az előszobában tükör, fogas és cipőtartó képezi a bútorzatot. Az ágyak mellett mindkét oldalon éjjeli asztalka található lámpával, hogy az esti olvasáshoz is minden adott legyen. (Ha nem hozott könyvet, szívesen adunk kölcsön.) A szoba- és fürdőszoba ablakok is rovarhálóval, redőnnyel, reluxával felszereltek. Minden apartmanunkban füstjelző került beszerelésre. A ház az előírásoknak megfelelően szén-monoxid mérővel is rendelkezik. Ágyneműt, plédet, törölközőt biztosítunk. Fürdőszobáink zuhanyzóval szereltek és hajszárítóval is rendelkeznek. WIFI az apartmanokban és a konyhában is erős jellel működik, használata díjmentes.

A két apartmanhoz jól felszerelt közös konyha tartozik

A kert jelenleg kiülő terasszal, napágyakkal, napernyővel rendelkezik.

NTAK reg. szám: MA22031571