Zamárdiban, a Siófoki út 6 szám alatt található vendégházunkban 4-6 tagú családokat vagy zárt baráti közösségeket várunk sok szeretettel közel 80m2-en, két kényelmes lakószobával, fürdőszobával, tágas étkezős, felszerelt konyhával.

A ház kellemes hőmérsékletét egy nagy teljesítményű légkondicionáló berendezés biztosítja.

NTAK reg. szám: 22036294

Autódat biztonságban, a zárt udvarban tudod tartani, úgy hogy közben bőven marad hely a gyerkőcöknek játszó hely, és napozni is tudsz.

Két terasz teszi a kinti teret még komfortosabbá.

Ha egyszer sem akarsz kocsiba ülni, amíg üdülsz, nem probléma: a Balaton partra éppen leérsz, mire a három gombócos fagyit elnyalod, a bolt egy gombócos fagyi távolságra található, az étterem, és posta a szomszédban. Míg a buszmegálló a ház előtt, addig a vasút állomás pedig házzal szemközt van.

Ha vonattal indulnál a Balatonra, a mi szálláshelyünk a legkézenfekvőbb, ahol meg kell szállnod. A vasútállomás, ahol az összes IC is megáll, a házunkkal szemben található, a legnehezebb bőröndöt is el tudod cibálni azon a mindössze 60 méteren.

Apartmanunk a két tágas szobában 5 fekhellyel rendelkezik. Szükség esetén a nyitható kanapé további 2 fő kényelmes pihenését képes biztosítani. A WC a fürdőszobában található. A konyha alap szinten van felszerelve: hűtőszekrény, mikró, vízforraló, presszó kávéfőző.